Inschrijving buitenlands kamp Tsjechië

Nieuwe inschrijving

Beste ouder/voogd,

U bent terechtgekomen op de kampinschrijvingspagina van KSA Wachtebeke. Traditiegetrouw gaan wij éénmaal om de 5 jaar op buitenlands kamp en dit jaar is Tsjechië onze bestemming! Via dit formulier kan u 1 of meerdere kinderen inschrijven voor het buitenlandse KSA-kamp 2023! De duur van het kamp is 12 dagen en vindt plaats van dinsdag 11/07/2023 tot en MET zaterdag 22/07/2023. Dit jaar is het een beetje anders: inschrijven voor dit kamp kan vanaf het 1ste middelbaar tot en met het 6de middelbaar dus voor de knapen, jonghernieuwers en hernieuwers. Als je jonger bent, dan kan je mee naar met het binnenlandse kamp van 24/07 t.e.m. 28/07. Indien je je hier voor wilt inschrijven, kan je dit doen op via de link op het tablad "binnelands kamp". Het kampboekje voor dit kamp komt later dit werkjaar online.

De prijs van het kamp bedraagt €550.

Bovenstaande prijs is inclusief activiteiten, overnachtingen en maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal, vieruurtjes). Voor de betaling werken we met een spaarplan. Dit houdt in dat je het bedrag in delen betaalt in de periode van november tot aan het kamp. Verdere uitleg hierover krijg je per mail van zodra je kind is ingeschreven. Indien je liever het volledige bedrag in 1 keer betaalt, kan dit via overschrijving op het rekeningnummer van de KSA (zie bevestigingsmail) voor 01-06-2023. 

Dit jaar gaan er geen kookouders mee op het buitenlandse kamp. Er zijn voedselpakketten voorzien voor elke dag en de leiding zal dus ook voor kok spelen.

Leden die nog niet waren ingeschreven voor het werkjaar zijn niet verzekerd, daarom worden de ouders hierover gecontacteerd.
Er dient een meerprijs van €20 per persoon betaalt te worden zodat uw kind ook verzekerd is op kamp. Was uw kind reeds ingeschreven voor het schooljaar 2022 -2023 dan is deze verzekeringskost al verrekend bij het inschrijvingsgeld.

Voor meer info over het buitenlands kamp kan je altijd de kampleider bereiken: Camiel Bossaert (camiel@ksawachtebeke.be)

We bieden een kansentarief aan voor rechthebbende via de UITpas (meer info: UITpas Wachtebeke) daarnaast is er ook een aangepast afbetalingsplan mogelijk. Alles wordt geval per geval bekeken en zoeken we samen een oplossing als voorgaande opties niet mogelijk blijken te zijn. Indien u vragen heeft rond financiële hulp kan u contact opnemen met de hoofleiding via  het mailadres: stef@ksawachtebeke.be
Ten alle tijden wordt er discreet met deze info omgegaan en zijn slechts de belanghebbende op de hoogte, bij ons zijn dit hoofdleider Stef en penningmeester Stan. KSA Wachtebeke doet zijn best om zo inclusief mogelijk te zijn en wil de mogelijkheid bieden aan al zijn leden om te kunnen genieten van een leuk zomerkamp!

Vergeet niet dat u bij de meeste mutualiteiten een stuk kan terug krijgen van het kampgeld, meer info hierover kan u terugvinden in het kampboekje of bij uw mutualiteit.

Voor vragen specifiek over het kamp verwijzen we u door naar kampleider Camiel, te bereiken via camiel@ksawachtebeke.be

Klik Hieronder op de link om de inschrijving te starten

Wij hebben er alvast veel zin in!!

Met vriendelijke KSA-groeten,
De leiding

link naar inschrijvingsformulier:
https://forms.gle/HgHjtFtHDvnJQMKB8