Verhuur

Beste

Bedankt voor je intresse in het huren van ons lokaal.

Een aanvraag indienen en de beschikbaarheid controleren kan door hier te klikken.

Opgelet: ons lokaal wordt niet verhuurd voor kampen en leidingsweekends.

Ons geliefde lokaal Riddershove te Wachtebeke is een ruim en functioneel gebouw op de jeugdterreinen in het centrum van Wachtebeke. De locatie is een rustig gelegen speelterrein met een stuk groen, mocht dit niet genoeg zijn, dan is er op een zeer korte wandelsafstand een rechstreekse verbinding van De Lijn naar Puyenbroeck. Verder vind je er vlakbij bakkers, slagers, frituur, banken, dokters, apothekers en supermarkten op wandelafstand.

Naast activiteiten in recreatiedomein Puyenbroeck, waar zich o.a. een zwembad en grote speeltuin bevindt, kan je ook terecht in het Kloosterbos en Heidebos om te vertoeven in de natuur. Mocht je toch een bezoek willen brengen aan een buurtgemeente dan kan dit perfect met de fiets, want Wachtebeke is verbonden via afgeschermde fietsnelwegen met haar omliggende gemeenten.

Ons lokaal bestaat uit:

  •  één zeer grote leefruimte
  •  een kleiner lokaal
  •  keuken met frigo, wasbak, kookplaat, dampkap en 2 microgolfovens.
  •  een toiletblok met 2 douches, 2 wc's, 2 urinoirs en een lavabo
  •  voldoende tafels en stoelen
  •  groen speelterrein en voldoende parking

We verhuren ons lokaal enkel aan jeugdverenigingen en bij voorkeur een volledig weekend aan ledenuitjes, hiervoor vragen wij €250 huur en €250 waarborg. Maximaal 25 personen. Huurders moeten zelf vuilniszakken voorzien en het afval ook meenemen, er wordt €50 per vuilniszak afgetrokken van de waarborg. Het verbruik van het weekend wordt ook van de waarborg getrokken. Een weekend is van vrijdag 20u tot zondag 12u.

Een reservatie is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen en het contract ter plaatse hebt getekend. KSA Wachtebeke kan op ieder moment tijdens de verhuurperiode het gebouw betreden, al zal dit met respect voor de huurders gebeuren.

Omdat we onze buren ook een goede nachtrust gunnen, hebben we een strenge geluidsoverlastprocedure. Eerste melding geluidsoverlast = waarschuwing, tweede melding = waarborg kwijt, derde melding = jullie dienen het gebouw eventueel te verlaten na controle leiding. Indien jullie echter, zoals toegestaan, enkel met leden komen, is dit nog nooit een probleem gebleken 😉.

Een aanvraag indienen en de beschikbaarheid controleren kan door hier te klikken.

Met vriendelijke groeten

De leiding van KSA Wachtebeke