Binnenlands kamp 2024

Beste ouder/voogd,

Welkom op de inschrijvingspagina van het kamp 2024.

Dit jaar zullen wij, Camiel en Pieter, deze eer op ons nemen en ons best doen om er een kamp van te maken om nooit te vergeten! Het kamp gaat door in het schone Limburg te Schoonbeek, gesitueerd in de gemeente Bilzen. Grenzend aan Genk en grotendeels bebost, perfect om veel te ravotten in de natuur en er een spetterend kamp van te maken. De Jonghernieuwers en Hernieuwers zullen dit jaar van 10 tot 20 juli op kamp gaan. De Knapen sluiten aan van 11 tot 20 juli. De Jongknapen en Pagadders van 14 tot 20 juli en de Leeuwkes van 16 tot 20 juli.

De prijs van het kamp bedraagt €75 voor de Leeuwkes, €115 voor de Pagadders en Jongknapen en €150 voor Knapen, Jonghernieuwers en Hernieuwers. Leden die zich nog niet inschreven voor het KSA-jaar, vragen wij €20 extra voor de verzekeringskost.

Bovenstaande prijs is inclusief activiteiten, overnachtingen en maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal, vieruurtjes). Verdere uitleg over de betaling krijg je per mail van zodra je kind is ingeschreven.

Ook dit jaar gaan er weer kookouders mee op kamp. De kookouders zullen alles uit de kast halen om 3 maal per dag onze magen te vullen.

Indien jullie nog met vragen zitten, mogen jullie ons zeker contacteren op het email adres: pieter@ksawachtebeke.be  

Via dit formulier kan u 1 of meerdere kinderen inschrijven voor dit KSA-kamp! 

Het kampboekje kan u steeds vinden via deze link.

We bieden een kansentarief aan voor rechthebbende via de UITpas (meer info: UITpas Wachtebeke) daarnaast is er ook een aangepast afbetalingsplan mogelijk. Indien u vragen heeft rond financiële hulp kan u contact opnemen met de hoofdleiding via  het mailadres: vic@ksawachtebeke.be

Ten alle tijden wordt er discreet met deze info omgegaan en zijn slechts de belanghebbende op de hoogte, bij ons zijn dit hoofdleider Vic en penningmeester Remi. KSA Wachtebeke doet zijn best om zo inclusief mogelijk te zijn en wil de mogelijkheid bieden aan al zijn leden om te kunnen genieten van een leuk zomerkamp!

Vergeet niet dat u bij de meeste mutualiteiten een stuk kan terug krijgen van het kampgeld, meer info hierover kan u terugvinden in het kampboekje of bij uw mutualiteit.

Klik Hieronder op de link om de inschrijving te starten

De uiterste datum om in te schrijven is 30 juni.

Wij hebben er alvast veel zin in!!

Met vriendelijke KSA-groeten,

De leiding

link naar inschrijvingsformulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRCbWjNm9vE8lzlybObHKqAtNfCe8KMkHnUc5TUjOz7fVVMQ/viewform?usp=sf_link