ROCK-E-BEKE 2024

Het muziekevenement waar Vlaamse opkomende bands strijden voor eeuwige roem en de enige echte ROCK-E-BEKE trofee is terug! Na twee succesvolle edities, zijn we helemaal klaar om een derde keer te knallen op zaterdag 13/04/2024!

Dit is dé kans voor zeven bands om hun talent live voor een enthousiast publiek te laten zien. De avondwinnaar gaat naar huis met een geldprijs, bekendmaking op VI.BE, een onvergetelijke ervaring en natuurlijk de felbegeerde ROCK-E-BEKE trofee.

Als je niet van rock houdt, geen probleem, want we hebben ook een chill area waar je samen met je vrienden kan relaxen en genieten van de festivalvibe. Maar als je wel van rock houdt, dan kan je jezelf verwachten aan ronkende gitaren en headbangen tot je erbij neervalt!

Zet dus zeker 13 april in je agenda en kom naar Wachtebeke voor een geweldige dag vol geweldige muziek en gezelligheid! Na de optredens gaat het feest door tijdens de afterparty tot 03u00.

Doorheen de dag is er vrije doorgang met ticket. Voor de hongerige magen zijn er eetstanden aanwezig. Kom vroeg zodat je geen enkele band mist!