Kamp 2022

Kampboekje: kampboekje22.pdf

Ga je mee op kamp?

Beste leden en ouders,

Dit jaar keren we terug naar het Wilde Westen, naar de tijd van cowboys en indianen! Laad je pistool en stap op je paard voor een kamp vol avontuur! Aan de andere kant van de vallei rusten de Indianen, daar zullen we dansen rond het vuur en de gewoontes van een echte Indiaan leren kennen. Een kamp om nu al naar uit te kijken dus!

Dit jaar zal het kamp plaatsvinden in het prachtige Gooik! Een gemeente in het Pajottenland waar wij ons eigen Wilde Westen zullen maken. De sheriffs en opperhoofden van de leiding staan al te popelen om jullie hier te mogen ontvangen!

Wat houdt dat in zo’n kamp? Naargelang de leeftijd van uw zoon zal hij opgedeeld worden in tenten-, of binnenkamp. Meer uitleg vindt u hierover verder in dit boekje, maar wat wij alvast kunnen vertellen, is dat uw kind een onvergetelijke tijd zal beleven vol spel en plezier samen met zijn vrienden. Talloze activiteiten staan er gepland en elke dag zullen er heerlijke maaltijden voorzien worden door de kookouders. Het KSA-kamp is niet zomaar een kamp, het is een kamp dat je beleeft en dat voor altijd in je herinnering gegrift staat met mooie momenten, hier kan de voltallige leidingsploeg over meespreken... Aarzel dus niet om uw zoon in te schrijven voor deze fantastische ervaring!

Wij zijn ontzettend blij dat we dit jaar geen maatregelen meer moeten treffen tegen het virus dat ons de laatste tijd veel last heeft bezorgd. Natuurlijk doen we er nog steeds alles aan om ons kamp zo veilig en hygiënisch mogelijk te doen verlopen! We zijn er dus van overtuigd dat ons kamp normaal zal kunnen doorgaan! Indien er nog drastische zaken zouden veranderen in de nabije toekomst houden we jullie zeker op de hoogte via mail.

De volledige leidingsploeg staat klaar om zich voor 200 procent te smijten en elk lid een onvergetelijk kamp te bezorgen! Dus kom uit je tipi en schrijf je in voor een onvergetelijk kamp in het Wilde Westen te Gooik!

Bezoekdag:

Omdat ons kamp samenvalt met dat van de Chiro willen wij de ouders met dochters die meegaan op Chiro kamp even geruststellen. Onze bezoekdagen zullen overlappen. Nee, u hoeft u geen zorgen te maken. In overleg zijn we samen tot een oplossing gekomen.

Wij zullen jullie dit jaar ontvangen om 11 uur, de Chiro doet dit rond 13 uur. De rit tussen de twee kampplaatsen duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten, laat Google Maps ons weten. Op deze manier kunnen de ouders die ook een dochter in de Chiro hebben, gerust eerst hun zoon komen ophalen. Voor de ouders die enkel een zoon in de KSA hebben, zal er niet echt een probleem zijn.

De bezoekdag is tevens de laatste dag van het kamp en het moment waarop uw kind moet worden opgehaald, dit is voor alle leeftijden op 20/07/2022 om 11u.

Datum kamp:

Het kamp is zoals elk jaar in juli, hieronder vindt u de data voor het kamp per leeftijdscategorie. De kamplocatie ligt op een uur rijden van Wachtebeke. Wij vragen om jullie zoon af te komen zetten op het kampterrein. Indien u zelf niet kan rijden, kan uw zoon waarschijnlijk wel carpoolen met een vriendje! Mocht dat ook niet lukken, wees dan zeker niet bang om de kampleiders in te lichten en dan zorgen wij voor een oplossing! Het exacte uur van aankomst zal later nog meegedeeld worden via mail, maar dit zal normaalgezien in de voormiddag zijn. Uiteraard gaan de Jonghernieuwers en Hernieuwers met de fiets.

1. Tentenkamp:

- Jongknapen (5de en 6 de leerjaar): Van 14/07 tot 20/07.

- Knapen (1 ste en 2 de middelbaar): Van 11/07 tot 20/07.

- Jonghernieuwers (3de en 4 de middelbaar): Van 11/07 tot 20/07.

- Hernieuwers (5de en 6de middelbaar): Van 11/07 tot 20/07.

2. Binnenkamp:

- Leeuwkes (1ste en 2 de leerjaar): Van 17/07 tot 20/07.

- Pagadders (3de en 4 de leerjaar): Van 14/07 tot 20/07.

Het kamp is dus met 1 dag opgeschoven van onze traditionele datum !

We willen dit nu al laten weten zodat jullie de vakanties (indien deze zouden mogen doorgaan) zo kunnen inplannen dat ook jullie zoon dit jaar mee kan op avontuur!

Inschrijven 

Ook dit jaar werken we weer met online inschrijvingen, nieuw is dat medische fiche ook online gebeurt dit jaar. Inschrijven kan hier: Kampinschrijving

- Leeuwtjes: €65

- Pagadders en Jongknapen: €115

- Knapen, Jonghernieuwers en Hernieuwers: €150

Voor uitgebreide info rond locatie, bagage, finaciele hulp, ... verwijzen we u graag door naar het kampboekje: kampboekje22.pdf

Indien jullie nog met vragen zitten, mogen jullie ons zeker contacteren op het email adres: zeno@ksawachtebeke.be

Wij barsten alvast van het enthousiame!

Enthousiaste groeten

Kampleider Zeno en de leiding