Kamp 2021

Bezoekdag:

Beste ouders en leden

Omdat onze datum dit jaar een dag verschoven is, willen wij de ouders met dochters die meegaan op Chiro kamp even geruststellen. Ja, onze bezoekdagen zullen overlappen. Nee, u hoeft u geen zorgen te maken.

In overleg zijn we samen tot een oplossing gekomen. Wij zullen jullie dit jaar ontvangen vanaf 12u, de Chiro doet dit rond 15 uur. De rit tussen de twee kampplaatsen duurt ongeveer 1u15 laat Google Maps ons weten.

Op deze manier kunnen de ouders die ook een dochter in de Chiro hebben, gerust hun zoon komen ophalen om dan door te rijden naar de tweede kampplaats. Jullie kunnen in de tussentijd dan zeker nog eentje drinken bij ons op het kampterrein!

Voor de ouders die enkel een zoon in de Ksa hebben, zal er waarschijnlijk weer een lekker BBQ op de planning staan. Maar dat is nog verre toekomstmuziek, laat ons hopen dan toch!

Enthousiaste groeten

Camiel Bossaert (Belle 206)

Vic Van Hoecke (Vicking 202)

Datum kamp:

Beste ouders en leden

We zitten nu al enkele maanden ver in het nieuwe Ksa jaar en zoals elk jaar organiseren wij weer een spetterend kamp! Om de communicatie zo goed mogelijk te laten verlopen, willen we er als de kippen bij zijn!

Dit jaar zullen wij, Camiel en Vic, deze eer op ons nemen en ons best doen om er een kamp van te maken om nooit te vergeten!

Om jullie op de hoogte te kunnen houden met verdere updates, zullen wij een mapje toevoegen op de website van Ksa Wachtebeke. Dit mapje zal de naam dragen ‘Kamp 2021’ om zo nog even het mysterie van de kampplaats en het thema te koesteren!

Eén praktisch detail zouden we wel al graag meegeven. Tijdens de zoektocht naar de perfecte kamplocatie, stootten we uit op een pareltje. Een pareltje waarvoor we besloten hebben om onze vaste datum (10-19 Juli) met 1 dagje te verschuiven.

Met andere woorden betekent dat de datum voor elke leeftijdsgroep met één dagje zal opschuiven!

De hernieuwers, jonghernieuwers en knapen zullen dit jaar van 11 tot 20 Juli op kamp gaan, de jongknapen en pagadders van 14 tot 20 Juli en de leeuwkes van 17 tot 20 Juli.

We willen dit nu al laten weten zodat jullie de vakanties (indien deze zouden mogen doorgaan) zo kunnen inplannen dat ook jullie zoon dit jaar mee kan op avontuur!

Indien jullie nog met vragen zitten, mogen jullie ons zeker contacteren op het email adres: vic@ksawachtebeke.be

Wij barsten alvast van het enthousiame!

Enthousiaste groeten

Camiel Bossaert (Belle 206)

Vic Van Hoecke (Vicking 202)